UVK odobrio preuzimanje Fructala

Bez autora
Oct 05 2011

Srbijansko društvo Nectar, koje je od Grupe Pivovarna Laško kupilo 93,73-postotni udio u slovenskom proizvođaču voćnih napitaka Fructal, dobilo je potrebnu suglasnost UVK-a, odnosno slovenskog Ureda za zaštitu tržišnog natjecanja, za preuzimanje. Nectar će za Fructal izdvojiti oko 35 milijuna eura. Preuzimanje je početkom rujna blagoslovila i srbijanska Komisija za zaštitu konkurencije. Prodaju Fructala interesentu iz Srbije potvrdili su dioničari Pivovarne Laško na sjednici krajem srpnja. Nectar se obvezao da će učiniti sve kako bi zadržao postojeću razinu proizvodnje i prihoda te povećao broj zaposlenika.

UVK odobrio preuzimanje FructalaSrbijansko društvo Nectar, koje je od Grupe Pivovarna Laško kupilo 93,73-postotni udio u slovenskom proizvođaču voćnih napitaka Fructal, dobilo je potrebnu suglasnost UVK-a, odnosno slovenskog Ureda za zaštitu tržišnog natjecanja, za preuzimanje, doznaje se neslužbeno.

Nectar će za Fructal izdvojiti oko 35 milijuna eura. Preuzimanje je početkom rujna blagoslovila i srbijanska Komisija za zaštitu konkurencije.

Prodaju Fructala interesentu iz Srbije potvrdili su dioničari Pivovarne Laško na sjednici krajem srpnja. Nectar se obvezao da će učiniti sve kako bi zadržao postojeću razinu proizvodnje i prihoda te povećao broj zaposlenika.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik